Koje su najbolje frizure za kovrdžavu devojku? – Korak po korak

Kosa

Je kovrdžava kosa, privlači mnogo pažnje, posebno ako ga vlasnik je devojka, sa uvojcima u sve svoje verzije možeš divni frizurama. U ovom članku, daćemo ti par saveta i trikova da lokne tvoje devojke budu zdrave, fleksibilne i spremne za svaku priliku.

Indeks()
Kako da brinem o kovrdžavoj ili kovrdžavoj kosi moje devojke?
Šta bih trebao imati na umu kad uređujem kćerkinu kovrdžavu kosu?
Korak po korak u stil devojke sa kovrdžavom ili kovrdžavom kosom i kratkom
Stavi pjenu na kovrče
Masiraj kosu.
Podijeljena kosa na pola
Podeli prednji deo kose na 5 delova
Spoji svaki dio sa stezaljkom
Pridruzite se 5 rolera i uklonite sponu
Uvojci sa gumenom vrpcom.
Lagane frizure za devojku sa kovrdžavom, kovrdžavom kosom i dugom kosom.
Polu pletenica
Prednja pletenica
Dač pletenica
Bun
Kako da brinem o kovrdžavoj ili kovrdžavoj kosi moje devojke?
Prva stvar koju treba imati na umu da postoji mnogo različitih vrsta viježbe, imamo zena koja ga je nosila, gdje možemo vidjeti talase blagi oblik to, kovrdžavu kosu predstavljajući se valovi u spiralnoj formi veoma izraženo ili prstena dobro definisani i kosa afro koja je formirala za kosu više čvrsto, mali, textured i suho sa mnogo volume.

Kovrdžava kosa će uvijek trebati posvećenost i posebnu njegu da izgleda divno. Među ovim briga možemo spomenuti, to ne treba da bude htio sa kistom, to ne bi trebalo biti oprao svaki dan, moramo prijaviti šampon na skalp i regenerator u sred kosu prema završava; piti stalno, ali ne sa isti proizvod mora da je varirala, izbjeći proizvoda sa silicones ili sulfates, suva sa microfiber odjeću ili pamuka tkanine, i ako koristiš mašinu za sušenje koja je samo sa hladan zrak, između ostalih stvari.

Šta bih trebao imati na umu kad uređujem kćerkinu kovrdžavu kosu?
Dječja kosa bez obzira na taj tip će uvijek biti delikatna. Da se pravilno češlja kovrdžava kosa djevojaka moramo uzeti u obzir sljedeće:

Češalj sa prstima ili širokim češljevima, sa kretanjem od dna do vrha.
Izdvajaju kosu samo sa vlažnom kosom, da bi izbegli da je zlostavljaju.
Neka se osuše prirodno i labave.
Regenerator će ga moći lakše kontrolirati.
Korak po korak u stil devojke sa kovrdžavom ili kovrdžavom kosom i kratkom
Kada izbor frizure za devojku moraš uzeti u obzir izgled joj kosu, po obliku i veličini njeno lice pored rez ima, moramo spojiti sve ove elemente pa to je predivno i prirodne frizura. Tehnika koja nikada ne omane u ovoj vrsti kose je kombiniranje tkalja, lukova i labave kose. Ispod smo detalj korake za tebe da se tvoja devojka jednostavno ali vrlo lijepo frizuru koja može poslužiti i za posebnu priliku i za jednostavno prošetati.

Stavi pjenu na kovrče
Pjena na kovrčama će ti dati bolju formu, idealno mjesto od sred kosu do kraja.

Masiraj kosu.
Masiranje kose će ojačati kovrče i oni će ostati duže, uz masiranje kose podstiče rast.

Podijeljena kosa na pola
Razdvoji kosu na delove sa vertikalnom trakom iza ušiju, pošto je pokazatelj frizure sprijeda.

Podeli prednji deo kose na 5 delova
U red ispred kosa će biti podijeljeno na pet dijelova to će onda biti očešljao i otkotrljala pojedinačno i stavio unazad.

Spoji svaki dio sa stezaljkom
U ulozi napravio ranije i vrati će biti privremeno skupljala sa spona, da ih spriječiti da rastavljanje dok pravimo ostalima.

Pridruzite se 5 rolera i uklonite sponu
Završili smo 5 uvijača naprijed i pridružimo im se u jednom dijelu kose i uklonimo stezaljku.

Uvojci sa gumenom vrpcom.
Konačno smo osigurati pet plače od u kosu sa prezervativom ili rep i integrirati to da ostatak kosu to je na slobodi.

Lagane frizure za devojku sa kovrdžavom, kovrdžavom kosom i dugom kosom.
Postoji veliki broj različitih brzo i lako frizurama to možemo da uradimo, da naše djevojke kod kuće, tako da oni uvek imaju svoju kosu popravio. Evo nekih stilova.

Polu pletenica
Pletenice i kovrče su savršena kombinacija za stvaranje frizure za naše djevojke. Polovina pletenice sastoji se od pravljenja pletenica u bilo kojem od svojih različitih stilova (francuski, holandski) samo na pola ili dio kose, a ostalo je labavo. Ovo su vrlo lake i brze frizure, takodje mozete da ih ukrasite ukrasima, mašnicama, šalovima ili cvecem.

Prednja pletenica
Ovo pletenice radimo sa ispred kosu, da su lice jasno i kosu slobodi, oblik će zavisiti od ugao uzmeš i grebanja ti koristiti, tamo su beskonacnosti sladak modeli za devojke.

Dač pletenica
Holandska pletenica je isto kao i francuski sa različitim da umjesto prolazu kosu preko je umrla pod dati disk, da vidimo kako je to radio:

Napravimo divizije u centralnoj područje kosu i podelimo ga na tri reda i početi da prođe svaki nit sa strane centra prolazio je ispod jedan u centru, i tako dalje i dodaje kosu dok ne stigneš do kraja. Trik je povući bravu ispod.

Bun
Najbolji frizure za devojke ideš u školu, jesi lukove, pošto su brzo i lako, pored odrzava kosu pristojno duže i sprečava djevojke iz uhvati uši u školi, u drugu ruku, možemo prilagoditi ih i napraviti razne stil. Visoka, niska, pletena, glatka, u svakom slučaju, kao što možete misliti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *